Üdv!

Benő Zsolt vagyok, aki olvassa a csoportot, valószínűleg már belefutott a hozzászólásomba, jöjjön hát a bemutatkozásom:

-A motorozással viszonylag későn, 30 évesen kezdtem kacérkodni (most 40 vagyok, 2019-ben), és ezt követően két évvel lett meg az első motorom, ami nem Yamaha volt még.

A kilométerek eleinte lassan gyűltek, volt egy apró balesetem is, majd egyre messzebb és hosszabb időkre motoroztam el az otthonomtól, így elkerülhetetlenné vált egy túrázásra alkalmasabb motor beszerzése.

2017.őszén egy kereskedésben találtam rá a szeretett FZ6N S2-esre, amivel 2018 folyamán közel 15ezer kilométert tettem meg a legváltozatosabb körülmények között.

Fantasztikus megbízhatóságról, kezelhetőségről tett tanúbizonyságot ez a motor, így nem is volt kérdés, hogy 2019-ben amikor ismét másik motorra ülök, szintén a yamahára esett a választásom és az évet 2 új géppel, egy robogóval és egy nagy motorral kezdem.
Télen snowboardozom, így késő március előtt, tőlem túl sok saját motoros tartalmat nem látsz.

Ha belefutsz egy hozzászólásomba a csoportban és nem tudod eldönteni, hogy, viccelek, vagy kötekszem, akkor legyél biztos benne, hogy csak viccelek!

A stílusom furcsa, megosztó, de a jó szándékom felől ne legyen kétséged és ha a való életben is összefutunk, akkor erről meg is győződhetsz.

Eredményeim: A Yamahások csoport trollja 2018-ban.

-Benő Zsolt-

Benő Zsolt