42 éves családapa vagyok 2 db gyermekkel, akikkel Borsodban Alsóvadász településen élünk. 1990-től van segédmotorra jogosítványom. A motorozást egy Delta típusú motorral kezdtem majd jött a Simsonos időszak.1995-től semmilyen motorral sem rendelkeztem egészen 2015-ig amikor is / én csak kapuzárási pániknak hívom/  megszereztem a korlátlan “A” kategóriát és megvásároltam életem első nagymotorját egy Yamaha XJ600S képében.Emiatt abszolút nem egy régi rutinos nagymotoros vagyok, csak az a szelíd aki haza akar érni.

2016. évben csatlakoztam a Yamahások facebook csoporthoz melyben megtaláltam egy olyan közösséget mely értéket képvisel. Az elején nehéz volt a beilleszkedés mivel egy viszonylag összeszokott csapathoz teljesen ismeretlenül csatlakozni és beszélgetésbe elegyedni nem könnyű. Azonban egy téma az biztosan közös volt, ami a motor és a motorozás. Szépen lassan olyan beszélgetésekhez is csatlakoztam amelyekhez igazán hasznosat nem tudtam hozzátenni, azonban az időközben kialakult “hálós” ismeretségek ezt tolerálták.Ezek után eljött 2017. évben életem első Yamaha találkája mely igazán jól sikerült. Itt köttetett új barátságok a mai napig megvannak és mélyülnek.

A Yamahások csoport átszövi a mindennapjaimat, úgy érzem, hogy tartozom valahová. Azt gondolom, hogy a csoport működéséhez elengedhetetlen az, hogy olyan emberek legyenek benne akik tisztelik a másikat, annak véleményét. Én is erre törekszem, hogy megőrizzük azt ami felépítésre került. 

Nagy Attila
Tagged on: