Werner ZsoltÉn 52 éves vagyok, Budapesti születésű, de 12 éve Miskolcon lakom.1989-óta van motorra jogsim, mai divatos szóval élve „A” korlátlan.
Első motorom egy 50-es Riga volt a 80-as évek elején, és igen, ekkor még jogsi nélkül csibészkedtünk. Ez után sokféle hasonló kaliberű motorjaim voltak.
Első nagymotorom egy 250/1-es MZ volt, majd ETZ 250 és társai. Az első Yamahámat 1991-ben vettem meg,ami egy XJ 550-es lett.
Ezzel a Yamahával volt életem első nagy túrája Németországba, Gilching-be .
Hosszú kihagyás után 2017 márciusában ismét a Yamaha lett a szerelem, egy FZS 1000-es természetesen a feleségem mellett, aki velem kezdte a motoros életet, és azóta ő is beleszeretett az ezredes úrba és a motorozással kapcsolatos dolgokba. A motor megvétele után meghívtak bennünket a yamahás csoportba. Azóta több motoros csoportban is benne vagyunk, de csak itt találtuk meg azokat az embereket, akiknek fontos a márkahűség, a motor szeretete, de nem elvakult fanatikusok.
Természetesen itt is van trollkodás, de tiszteletben tartják a mások véleményét. Ebben a csoportban valóban érezni a márkatársak összetartását.
Végül, de nem utolsó sorban, ebben a csoportban szereztünk jó ismerősöket, és talán kijelenthetem, hogy barátokat is, akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot.
És ez mért jó? Mert ez itt más. Miért más? Mert itt mindenki Yamahás, és ez azért más mert a Yamahások marhára mások…….
Werner Zsolt

Vélemény, hozzászólás?