Sziasztok!

Wittich Viktor vagyok. 24 éve  motorozom. A szerelem gyermekkoromban indult. A 80-as években, (amikor japán motort még képeken se sokszor láttunk) az új nyugati motorok látványa okozott maradandó károsodást. A Patkó utcai parkolóban német rendszámos nagyvasak, Katanák, Xj-k, Gsxr-ek, Gpz-k csillogtak a tavaszi napsütésben. Az óráikba hihetetlen végsebesség számok. Legalább 30 kis srác nézegette a csodákat velem együtt… Pár év múlva , 1989-ben megjelent az első motorkatalógus magyarul. Megvettem, vége lett a világnak. Már tudtam, motorozni fogok! Családi balhé, elcseréltem a biciklimet egy Mz-re. Azt hiszem többet toltuk, mint amennyit ment…?

Jöttek a nyugati vasak. Az első Yamaha Dt 125. Terepmotorozás, esés, kelés és még több esés. Aztán még több esés… Többen azt mondták, nem kéne erőltetni. Nem hittem nekik. ?

Miért Yamaha? Márka rajongó lennék? Nem tudom, lehet. Valami megfogott a hangvillákban. Mernek őrült motorokat forgalmazni. MT01, VMAX, GTS 1000. NIKEN. A csoport csak megerősítette az elköteleződésem a motorozás és a márka iránt.

Wittich Viktor